Ny nettside til Hattvika Lodge

Vi er stolte av å presentere den nye nettsiden til Hattvika Lodge

Kristian Bøe og Hattvika Lodge hadde en nettside designet i Wix. Denne løste ikke deres behov spesielt med tanke på søkemotoroptimalisering og trafikk analyse. Deres online booking via Visbooks egen bookingmodul sendte de besøkende bort fra eget nettsted.

Siden oppstarten til Hattvika Lodge har de benyttet byLinda (Linda B Hartz) til å utforme grafisk profil. Hun har utviklet en innholdsrik profilmanual som vi kunne ta utgangspunkt i når nettsiden skulle designes. Vi har valgt å benytte Figma som verktøy for å utvikle prototyper. Det gav oss muligheten til å kunne jobbe sammen i samme dokument, selv om Linda satt i Oslo og vi på Leknes i Lofoten.

Nettsiden har to funksjoner. Den skal inspirere og selge. Derfor har vi fokusert på at uansett hvor på siden du er, skal det være kort vei for å konvertere til betalende kunde. Vi ønsket heller ikke å sende brukerne bort fra nettsiden og inn i et eget bookingsystem. Dette løste vi med å integrere Visbook sitt backendsystem rett på nettsiden. Og designet en sømløs brukerflyt, fra de er inspirert og klar til å kjøpe, til de har betalt.

Optimalisering av innhold har Alam Ali i Sempro stått for. De har gjort en veldig bra jobb med å strukturere og prioritere innholdet, denne strukturen la vi til grunn når de forskjellige sidene ble laget.

For å nå et bredere publikum har nettsiden to språk. For hvert språk legges det inn egen meta info som sendes til søkemotorer.

Vi gratulerer Hattvika Lodge med ny nettside og takker for oppdraget

Siden oppstart har vi flikket på egen webside bygget på WIX rammeverk, men stadige utfordringer ift markedsføring, synlighet og datafangst gjorde at vi gjennom strategiarbeid besluttet å bygge ny webside. Vi søkte innen regionen og nærmiljøet etter utviklingskompetanse og valget falt tilslutt på Iotek som utvikler og designpartner.

Gjennom prosess og interaksjons arbeid fant vi felles grunnmur og Hattvika Lodge er meget fornøyd med resultatet. Prosjektet ble levert på tid og kost, i tillegg til at Asbjørn Pettersen har bidratt kreativt for sluttresultatet.  Hattvika Lodge AS har i tillegg Iotek som hosting partner.

Vi kan trygt anbefale iotek som utviklingspartner – tusen takk for innsatsen og hjelpen, Asbjørn!

Mvh

Kristian Bøe
Daglig leder og Eier, www.hattvikalodge.no

IOTEK AS
Hattvikveien 2
N-8373 Ballstad

Postadresse:
Rekstrand 10
N-8373 Ballstad

post@iotek.no
75 57 77 55

Org.nr.: 924 664 665 MVA
Facebook
Opphavsrett © 2024 - Alle rettigheter
Personvernerklæring