Det er vi 
som er iotek

iotek AS ble etablert av gründer og eier Asbjørn Pettersen på Leknes i Lofoten. Gjennom mange års tidligere erfaring fra programvareutvikling, og stort fokus på bruk av gode kommunikasjonsløsninger, føler vi oss trygge på å kunne hjelpe kunder over hele landet til en mer effektiv arbeidshverdag.
Vi tror på at en viktig faktor for suksess er å velge rette verktøy til rett jobb. Dette gjelder for alt fra hvilke folk som jobber med prosjektene, til hvilke løsninger som ligger i bunn, og hvordan man jobber med prosjektene.
Vi er stolte av vår evne til å strømlinjeforme komplekse prosesser og forme produktene og tjenestene som forbedrer og forenkler arbeidshverdagen for et stort antall brukere.

Når vi starter opp et nytt prosjekt benytter vi alltid løsninger som sikrer høy stabilitet, sikkerhet og effektiv programmering.

Et lite team,
med store evner

Vi er et lite team som er basert i Lofoten, men jobber med bedrifter over hele Norge.
Vår erfaring spenner seg fra innovasjon og nyutvikling av forskjellige driftssystemer, webapper, nettsider, bestillingsløsninger, timeregistreringssystemer og digital signage - til kommunikasjonsløsning via videosamtaler.
Vi liker å tro at dette gir kundene våre en unik kombinasjon - en tjeneste de kan stole på, med den nære forbindelsen som gjør at du føler deg sett og hørt gjennom hele prosessen.

Asbjørn Pettersen

Daglig leder / Gründer

Henning Ofstad

Programvareutvikler
Har du et prosjekt i tankene? 
La oss komme i gang.
Start et prosjekt
Hattvikveien 2
N-8373 Ballstad

Postadresse:
Rekstrand 10
N-8373 Ballstad

post@iotek.no
75 57 77 55

Org.nr.: 924 664 665 MVA
Opphavsrett © 2024 - Alle rettigheter
Personvernerklæring