AutoReg

Verktøy for bedrifter som jobber med vintervedlikehold

AutoReg (brøytekontroll)

App og planlegginssystem for vintervedlikehold
Besøk nettside

Tjenester vi har levert

Applikasjonsdesign
Apputvikling
Systemutvikling
Webdesign
Webutvikling

Hva er AutoReg?

AutoReg er en planleggingsmodul og en app, utviklet for entreprenører som driver med vintervedlikehold. Dette moderne systemet gir deg full kontroll over brøytinga. Systemet ble utviklet og solgt fra høsten 2022 som Brøytekontroll, men byttet navn ved årskiftet 23/24 til AutoReg AS

Hva skulle løses?

Når man driver med vintervedlikehold er det mange oppgaver som skal løses: det er mange roder, mange sjåfører og mange kunder som skal faktureres. Da er det er fort gjort at man får rot i systemet. Vi måtte gjøre det enkelt for brukerne av appen å se og utføre oppgavene, samtidig som fakturering av kunder skulle skje på samme sted, slik at man ikke trenger å forholde seg til flere system samtidig.

Løsningen

Med stort fokus på brukervennlighet er mange funksjoner samlet på ett sted. Fra planlegging og oppsett av brøyteroder og oppgaver, visning av rodene til brøytesjoførene, logging av alt arbeidet i appen til å sende faktura direkte til kundene. Appen kan lastes ned til både iPhone og Android, og har eget design for mobil og nettbrett.

Da vi startet med AutoReg var målet å gjøre kontroll over vintervedlikehold så enkelt som mulig, og samle informasjon på ett sted. Vi har i prosessen hatt god dialog med bransjen, noe som gav oss en klar retning på hvordan løsningen skulle utvikles. Planleggingen av rodene er direkte koblet opp mot moderne 3D kart som gjør det enkelt for deg å tegne opp roder direkte på kartet. Det er også mulig å importere roder inn i appen. Oppgavestyring og tildeling av roder, gir hver sjåfør god oversikt over hvilke roder som skal kjøres, hvem som gjør det og når det ble gjort.

I appen har vi utviklet en autostart-algoritme som registrerer når sjåføren beveger seg inn på et opptegnet område. Da vil systemet automatisk starte registrering av oppgave, og når sjåføren forlater området stopper registreringen. Avvik og hindringer er en sentral del av systemet, for loggføring av avvik og automatisk varsling til sjåfør når han nærmer seg en hindring.

AutoReg har eget kunderegister, som valgfritt kan kobles sammen med regnskapssystemet Power Office eller Duett. I denne integrasjonen kan fakturering skje med ett klikk.

Vi jobber kontinuerlig med nye, spennende funksjoner for AutoReg
Lær mer på AutoReg.io
Har du et prosjekt i tankene? 
La oss komme i gang.
Start et prosjekt
Hattvikveien 2
N-8373 Ballstad

Postadresse:
Rekstrand 10
N-8373 Ballstad

post@iotek.no
75 57 77 55

Org.nr.: 924 664 665 MVA
Opphavsrett © 2024 - Alle rettigheter
Personvernerklæring