Dykkerkompaniet -

Utvikling av timeregistrering og loggføring av dykk

Dykkerkompaniet

Utfører de fleste typer undervanns-oppdrag, fra anleggsarbeid til akutt utrykning
Besøk nettside

Tjenester vi har levert

Apputvikling
Systemutvikling

Hvem er Dykkerkompaniet?

Dykkerkompaniet utfører de fleste typer undervanns-oppdrag, fra anleggsarbeid til akutt utrykning. De har over 30 års erfaring innen undervanns-arbeid og gjør oppdrag langs hele norskekysten og i utlandet.

Hva skulle løses?

Dykkerkompaniet trengte hjelp med å lage en løsning som forenklet prosessen fra oppdrag til dykk, og til registrering av timer for sine ansatte, som videre skal faktureres kunden oppdraget gjøres for. De ønsket også å gi kunden en oversikt over oppdraget som var utført og at dette skulle legges ved i faktureringen på et enkelt vis.

Løsningen

Det ble utarbeidet en egen webapp for timeregistrering, der programvaren på pc/mobil snakker med elektronikken dykkeren bruker fra før. All informasjon loggføres da automatisk fra dykkerjournal/divetracker og inn i cloud-løsningen. Filer som dagsrapporter, risikovurderinger, bilder etc som dokumenterer prosjektet og øvrige rapporter legges inn under hvert oppdrag som registreres slik at alt ligger tilgjengelig når firmaet skal fakturere kunden. Vi dytter dataene opp mot en skreddersydd løsning som forenkler prosessen for firmaet.
Dykkerportalen.no
Har du et prosjekt i tankene? 
La oss komme i gang.
Start et prosjekt
Hattvikveien 2
N-8373 Ballstad

Postadresse:
Rekstrand 10
N-8373 Ballstad

post@iotek.no
75 57 77 55

Org.nr.: 924 664 665 MVA
Opphavsrett © 2024 - Alle rettigheter
Personvernerklæring