Hattvika Lodge -

Utformning av en sømløs og konverterende nettside

Hattvika Lodge

Overnatting og restaurant lokalisert på Ballstad i Lofoten.
Besøk nettside

Tjenester vi har levert

Webdesign
Utvikling
Integrert bookingløsning

Hvem er Hattvika Lodge?

Hattvika Lodge er et aktivitetsinnrettet overnattingssted og restaurant lokalisert på Ballstad - i hjertet av Lofoten. Her kan du bo i moderne rorbuer, spise fantastisk mat og slappe av med badstue innimellom fjellturene dine.

Hva skulle løses?

Kristian Bøe og Hattvika Lodge hadde en nettside designet i Wix. Denne løste ikke deres behov spesielt med tanke på søkemotoroptimalisering og trafikk analyse. Deres online booking via Visbooks egen bookingmodul sendte de besøkende bort fra eget nettsted. iotek fikk i oppdrag å lage ny nettside til Hattvika Lodge.

Løsningen

Siden oppstarten til Hattvika Lodge har de benyttet byLinda (Linda B Hartz) til å utforme grafisk profil. Hun har utviklet en innholdsrik profilmanual som vi kunne ta utgangspunkt i når nettsiden skulle designes. Vi har valgt å benytte Figma som verktøy for å utvikle prototyper. Det gav oss muligheten til å kunne jobbe sammen i samme dokument, selv om Linda satt i Oslo og vi på Leknes i Lofoten.

Nettsiden har to funksjoner. Den skal inspirere og selge. Derfor har vi fokusert på at uansett hvor på siden du er, skal det være kort vei for å konvertere til betalende kunde. Vi ønsket heller ikke å sende brukerne bort fra nettsiden og inn i et eget bookingsystem. Dette løste vi med å integrere Visbook sitt backendsystem rett på nettsiden. Og designet en sømløs brukerflyt, fra kunden er inspirert -og klar til å kjøpe, til han har betalt.

Optimalisering av innhold har Alam Ali i Sempro stått for. De har gjort en veldig bra jobb med å strukturere og prioritere innholdet, denne strukturen la vi til grunn når de forskjellige sidene ble laget.

For å nå et bredere publikum har nettsiden to språk. For hvert språk legges det inn egen meta-info som sendes til søkemotorer.

Vi gratulerer Hattvika Lodge med ny nettside og takker for oppdraget!


Har du et prosjekt i tankene? 
La oss komme i gang.
Start et prosjekt
Hattvikveien 2
N-8373 Ballstad

Postadresse:
Rekstrand 10
N-8373 Ballstad

post@iotek.no
75 57 77 55

Org.nr.: 924 664 665 MVA
Opphavsrett © 2024 - Alle rettigheter
Personvernerklæring