Marine Dynamics -

App som kommuniserer med smartsystem

Marine Dynamics

Design og utvikling av app som kommuniserer med smartsystem som holder kontroll på fiske og fangst ombord på fiskefartøy.
Besøk nettside

Tjenester vi har levert

Branding
Apputvikling
Systemutvikling
Webdesign
Webutvikling

Hvem er Marine Dynamics?

Marine Dynamics lager et komplett norskutviklet system som inkluderer både fiskerisporing (VMS) og fangstdagbok (ERS), som enkelt holder kontroll på fiske og fangst ombord på fiskefartøy.

Hva skulle løses?

Systemet til Marine Dynamics består av MarineHub, som er det sentrale koblingspunktet ombord i fartøyet, og MarineAir, som er en antenne som monteres ute på fartøyet som inneholder GPS, 4G-, GSM- og Iridium-antenne, samt sensorteknologi for smarte funksjoner. Iotek fikk i oppdrag å designe og utvikle en app som skulle kommunisere med dette systemet.

Løsningen

Utviklingen av delene startet parallelt og vi hadde et tett samarbeid med Marine Dynamics, der et sentralt fokus hele veien var kommunikasjon mellom modulene. Samtidig skulle systemet være brukervennlig og effektivt.

Appen MarineSmart, skulle passe til veldig varierende brukere og dekke veldig forskjellige behov, i tillegg til å følge et strengt regelverk. Målet var å forenkle hverdagen til fiskebåter i alle størrelser, også de med større digitaliseringspotensiale. Løsningen ble en app med rent design som er oversiktlig, og som kan kobles opp på både nettbrett, mobiltelefon, datamaskin og lignende.
Appen husker også tidligere innstillinger, presenterer innhold i forhold til lokasjon og tillater at man bruker flere enheter samtidig og synkroniserer på tvers av disse.

Du får også oversikt over kritiske systemer om bord med mulighet for varsling rett på din mobiltelefon. Varslingene kan være angående batteristatus, lensepumper, landstrøm, krengning og uønsket forflytning.

Resultatet har blitt et komplett system som er skreddersydd for å gjøre hverdagen lettere for fiskebåter i alle størrelser. Systemet kommuniserer effektivt sammen og gir trygghet og kontroll ombord, slik at du kan sitte hjemme og ha oversikt over den informasjonen som er viktig for deg. Dette er et prosjekt enda under utvikling og flere smartfunksjoner står for tur, vi gleder oss til fortsettelsen!
Har du et prosjekt i tankene? 
La oss komme i gang.
Start et prosjekt
Hattvikveien 2
N-8373 Ballstad

Postadresse:
Rekstrand 10
N-8373 Ballstad

post@iotek.no
75 57 77 55

Org.nr.: 924 664 665 MVA
Opphavsrett © 2024 - Alle rettigheter
Personvernerklæring