En nettside med et budskap

En nettside må sees på som et moderne visittkort. Du distribuerer firmaets nettadresse når du sender en epost, og du legger den ved i annonser, eller på facebook. En nettside skal presentere hva virksomheten driver med.

Vær synlig

La nettsiden inneholde relevant informasjon. Hvilken informasjon trenger dine kunder når de ringer deg? Driver du en butikk, så er åpningstidene og plassering kjempeviktig, mens et utleiefirma trenger et bestillingsskjema, og en kalender som viser tilgjengelighet.

Enkel i bruk

Har du en nettside i dag, så vet du hvor viktig det er at den er enkel å bruke. Du har kanskje informasjon på nettsiden som skulle vært oppdatert, men det blir ikke gjort fordi det er så komplisert at du heller utsetter hele jobben
Vi løser det på en genial måte. Vil du vite mer?

En lettere hverdag

Visste du at man kan hente innhold automatisk fra Facebook? 

- Om du legger ut et innlegg eller et bilde, kan vi hente det automatisk og presentere det rett på nettsiden din uten at det vises at det kommer fra Facebook
98

Bli sett av Google

Det å være søkbare på nett er blitt en nødvendighet i dagens digitale samfunn. Når kunder ønsker å finne dine tjenester, bør du være lett å finne. Søketjenesten Google er en viktig premissgiver her, og vi vet hva som må til for å lykkes!

Responsivt design

Like lekkert på alle enhetene 

- En nettside må kunne brukes like enkelt med en hånd fra mobiltelefon, som fra din datamaskin. Det kalles responsivt design. Nettsiden tilpasser seg hvilken enhet målgruppen din bruker, og vi sørger for at innholdet ser like bra ut fra alle flater.

Sikkerhet i fokus

Din nettside skal presentere ditt firma. Du ønsker ikke at noen skal komme seg inn på din server og plante infisert kode. Som igjen gjør nettsiden sårbar, eller gjør at nettsiden slutter å fungere.
Les mer om hvorfor din nettside må være sikker

Vil du vite mer?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale
Ring nå! 755 77 755
IOTEK AS
Rekstrand 10
N-8373 Ballstad

post@iotek.no
(+47) 976 11 397

Org.nr.: 111 222 333 MVA
Opphavsrett © 2024 - Alle rettigheter