Bli synlig med din nettside

Selskapets nettside er som et moderne visittkort som presenterer virksomheten. Den distribueres via epost, i annonser og på Facebook, og det er ofte her jobbsøkere, kunder og
leverandører først blir kjent med bedriften.
Med fokus på moderne webdesign og en enkel flyt, lager vi en tiltalende og effektiv nettside som hjelper deg med å skape et godt førsteinntrykk
La nettsiden inneholde relevant informasjon. Hvilken informasjon trenger dine om deg? Driver du en butikk, så er åpningstidene og plassering kjempeviktig, mens et utleiefirma trenger et bestillingsskjema, og en kalender som viser tilgjengelighet
Har du en nettside i dag, så vet du hvor viktig det er at den er enkel å bruke. Du har kanskje informasjon på nettsiden som skulle vært oppdatert, men det blir ikke gjort fordi det er så komplisert at du heller utsetter hele jobben. Vi løser dette for deg!

Noen kunder med fantastiske løsninger fra iotek

Marine Dynamics lager et komplett norskutviklet system som inkluderer både fiskerisporing (VMS) og fangstdagbok (ERS), som enkelt holder kontroll på fiske og fangst ombord på fiskefartøy.
Dykkerkompaniet utfører de fleste typer undervanns-oppdrag, fra anleggsarbeid til akutt utrykning. De gjør oppdrag langs hele norskekysten og i utlandet.
Conceptomed lager smarte medisinske systemer med fokus på forbedrede enheter og prosedyrer som letter overholdning av krav fra helsesektoren og forbedrer pasientbehandling.
Autoreg er markedsledende for registrering av data langs vei. En planleggingsmodul og en app, utviklet for entreprenører som driver med vintervedlikehold.
Brøytekontroll ble laget for å gjøre planlegging av brøyting enklere.
Se prosjekt 
Conceptomed lager smarte medisinske systemer med fokus på forbedrede enheter og prosedyrer som letter overholdning av krav fra helsesektoren og forbedrer pasientbehandling.
Se prosjekt 
Dykkerkompaniet trengte hjelp med å lage en løsning som forenklet prosessen fra oppdrag til dykk, og til registrering av timer for sine ansatte, som videre skal faktureres kunden oppdraget gjøres for.
Se prosjekt 
Marine Dynamics lager et komplett system som enkelt holder kontroll på fiske og fangst ombord på fiskefartøy.
Se prosjekt 

Vår tilnærming

Du kan forvente en samarbeidsprosess som vil kombinere flere tjenester for å gjøre det hele til en god opplevelse og som gir et godt sluttresultat
1 -

Fra idè til produkt

Når du kommer med en ide, en problemstilling eller utfordring, starter vi med å kartlegge hva som skal løses og hvordan vi kan forenkle prossessen.
2 -

Strategi

Suksessfaktoren er å la det være kort vei fra ide til produkt. Det er viktig at du som kunde er involvert i alle deler av prosessen. Før vi starter med designet, er det viktig å planlegge hva slags innhold siden trenger, og hvor det skal plasseres for best resultat.
3 -

Tett samarbeid

Ved å la ditt team og våre designere samarbeide tett, fanger vi opp viktig tilbakemelding på et tidlig tidspunkt. Vi bruker ikke masse tid på å lage overbevisende presentasjoner. Vi produserer moderne og fungerende design av ideen. Dette gjør at dere får en mye bedre innsikt i hvilken retning nettsiden tar.
4 -

Utvikling

Når designet er godkjent starter vi med å utvikle nettsiden. Vi utvikler i Wordpress, som er en sikker plattform som gir både oss og kunden frihet til å lett gjøre endringer på siden.
5 -

Publisering

Når du har godkjent nettsiden og alt står til forventningene, publiserer vi siden. Våre sikre servere har ingen "down-time", så du kan være sikker på en stabil drift. Vi vil også være tilgjengelig for support i ettertid. 
Tilpasset integrasjon med bookingsystem
“Gjennom prosess og interaksjons arbeid fant vi felles grunnmur og Hattvika Lodge er meget fornøyd med resultatet. [...] Vi kan trygt anbefale iotek som utviklingspartner
– tusen takk for innsatsen og hjelpen, Asbjørn!”
Kristian Bøe
- Daglig leder/eier Hattvika Lodge
Har du et prosjekt i tankene? 
La oss komme i gang.
Start et prosjekt
Hattvikveien 2
N-8373 Ballstad

Postadresse:
Rekstrand 10
N-8373 Ballstad

post@iotek.no
75 57 77 55

Org.nr.: 924 664 665 MVA
Opphavsrett © 2024 - Alle rettigheter
Personvernerklæring