Skreddersydd programvare som forenkler

Dine programmer skal forenkle din arbeidshverdag. Unngå notater som flyter rundt, sammenkrøllede papirlapper. Ha kontroll på kommunikasjonen med kundene. Når informasjonen blir registrert på rett plass med en gang, kan du få ut de rette rapportene umiddelbart.
Iotek har spesialisert seg på utvikling av skreddersydd programvare som dekker små og mellomstore selskapers behov. Vi strømlinjeformer din informasjons- og dataflyt, og kan integrere løsningene med eksisterende programvare som regnskapssystem, crm eller nettsider.
Enten du ønsker en bedre tilpasset løsning for å registrere timer, håndtere bestillinger, eller sammenstille data fra ulike kilder for internkontroll, lytter vi til deg, og lager akkurat det du trenger for å oppnå dine mål på en effektiv og god måte.

Noen kunder med fantastiske løsninger fra iotek

Marine Dynamics lager et komplett norskutviklet system som inkluderer både fiskerisporing (VMS) og fangstdagbok (ERS), som enkelt holder kontroll på fiske og fangst ombord på fiskefartøy.
Dykkerkompaniet utfører de fleste typer undervanns-oppdrag, fra anleggsarbeid til akutt utrykning. De gjør oppdrag langs hele norskekysten og i utlandet.
Conceptomed lager smarte medisinske systemer med fokus på forbedrede enheter og prosedyrer som letter overholdning av krav fra helsesektoren og forbedrer pasientbehandling.
Autoreg er markedsledende for registrering av data langs vei. En planleggingsmodul og en app, utviklet for entreprenører som driver med vintervedlikehold.
Brøytekontroll ble laget for å gjøre planlegging av brøyting enklere.
Se prosjekt 
Conceptomed lager smarte medisinske systemer med fokus på forbedrede enheter og prosedyrer som letter overholdning av krav fra helsesektoren og forbedrer pasientbehandling.
Se prosjekt 
Dykkerkompaniet trengte hjelp med å lage en løsning som forenklet prosessen fra oppdrag til dykk, og til registrering av timer for sine ansatte, som videre skal faktureres kunden oppdraget gjøres for.
Se prosjekt 
Marine Dynamics lager et komplett system som enkelt holder kontroll på fiske og fangst ombord på fiskefartøy.
Se prosjekt 
Smartstyring av vinsj
Vi setter stor pris på samarbeidet. Dere er veldig profesjonelle, har breddekunnskap og følger oss godt opp!
Vidar Nilsen
- Toolfarm
Har du et prosjekt i tankene? 
La oss komme i gang.
Start et prosjekt
Hattvikveien 2
N-8373 Ballstad

Postadresse:
Rekstrand 10
N-8373 Ballstad

post@iotek.no
75 57 77 55

Org.nr.: 924 664 665 MVA
Opphavsrett © 2024 - Alle rettigheter
Personvernerklæring