Vi skreddersyr brukervennlige digitale opplevelser

iotek har spesialisert seg på utvikling av skreddersydd programvare, og har erfaring innen innovasjon og nyutvikling av forskjellige driftssystemer, webapper, bestillingsløsninger, timeregistreringssystemer og digital signage. Vi lager også nettsider, logoer og webdesign.
Enten du ønsker en bedre tilpasset løsning for å registrere timer, håndtere bestillinger, sammenstille data fra ulike kilder for internkontroll, eller presentere bedriften din med en ny nettside, lytter vi til deg, og lager akkurat det du trenger for å oppnå dine mål på en effektiv og god måte.

Hva vi gjør

Mange virksomheter har prosesser som kan forenkles, og som kan gjøre hverdagen enklere og mer strømlinjeformet. Om det er timer som skal registreres, bestillinger som skal håndteres eller data som skal rapporteres for internkontroll, så kan vi hjelpe deg å få dette i system.
Les mer om våre tjenester

Menneskene vi hjelper

Se noen utvalgte selskaper vi har hjulpet. Vår helhetlige prosess tar seg av oppdagelse, merkevarebygging, design og utvikling.

Brøytekontroll

Egenutviklet planleggingsmodul og app for entreprenører som driver med vintervedlikehold. 

Marine Dynamics

Design og utvikling av app som kommuniserer med smartsystem som holder kontroll på fiske og fangst ombord på fiskefartøy. 

Hattvika Lodge

Utvikling av nettside som presenterer Hattvika Lodge, et overnattingssted og restaurant lokalisert på Ballstad, samt egenutviklet bookingløsning.
Se flere prosjekter
Gjennom prosess og interaksjons arbeid fant vi felles grunnmur og Hattvika Lodge er meget fornøyd med resultatet. Prosjektet ble levert på tid og kost, i tillegg til at Asbjørn Pettersen har bidratt kreativt for sluttresultatet. [...] Vi kan trygt anbefale iotek som utviklingspartner
– tusen takk for innsatsen og hjelpen, Asbjørn!
Kristian Bøe
Daglig leder/eier Hattvika Lodge

Vi skaper gjennomtenkte og enhetlige systemer, apper og nettsider i henhold til dine behov.

Vi tror på at en viktig faktor for suksess er å velge rette verktøy til rett jobb. Dette gjelder for alt fra hvilke folk som jobber med prosjektene, til hvilke løsninger som ligger i bunn, og hvordan man jobber med prosjektene. Vi samarbeider derfor med noen av de beste leverandørene på markedet, og knytter til oss dyktige fagressurser etter behov underveis i prosjektene for at du skal få det best tilpassede produktet ut fra selskapets behov.
Mer om oss
Har du et prosjekt i tankene? 
La oss komme i gang.
Start et prosjekt
Hattvikveien 2
N-8373 Ballstad

Postadresse:
Rekstrand 10
N-8373 Ballstad

post@iotek.no
75 57 77 55

Org.nr.: 924 664 665 MVA
Opphavsrett © 2024 - Alle rettigheter
Personvernerklæring